Stä’dfirma i Kungsbacka

Städning, känns ju så meningslöst såhär i oktober när man har en hund. I går dammsög jag och torkade golven, det märks inte nu. Det är i alla fall viktigt för mig att ha det välstädat, så jag brukar anlita hjälp av en städfirma i Kungsbacka, och de kommer en gång i veckan, men jag måste ta fram dammsugaren i stort sett varje dag nu, för det regnar och blåser ute, och hunden drar in massa smuts och löv. Idag var dock annorlunda, temperaturen har inte varit bra men jag bestämde mig för att gå ut och rensa upp löven som fallit. Man kan ju inte bara vara inne, och jag jobbar hemifrån och är hemma hela dagarna, så kan passa på att ta mig ut för att kratta löv. Det var ett bra val, även om det inte är så roligt att göra den här typen av arbete. Jag började dock med trädgården, vilket alltid är lätt eftersom det inte tar mycket tid att rensa upp löv och små grenar där – det räcker med en kratta. Området runt vårt hus är större än vad vi klarar av så vi anlitar en gräsmattaservice i Kungsbacka för större områden som gräsmattan här hemma. Men det ska jag inte skriva om i detta inlägg, utan en annan gång, för idag ska jag berätta om denna fantastiska städfirma! Rekommenderar den till alla som bor i Kungsbacka eller i närheten. Det går att få hjälp med all slags städning, både hemma och på kontoret, och jag kan inte säga att de är dyra, men de är verkligen effektiva och levererar alltid i tid. Om du behöver hjälp kan jag bara säga att det är värt att kontakta dem och deras kontaktuppgifter finner du inne på hemsidan som du kommer till om du klickar på länken!