Renoveringen av lägenheten

Har köpt min första lägenhet och tack vare att jag kunde spara ihop till kontantinsatsen och har ett fast jobb fick jag lån på banken. Alla besparingar gick inte åt till insatsen utan det blev 100 000 över som jag la på en renovering och jag valde att vända mig till ett företag som jag blev tipsad om genom mina föräldrar. De hade tidigare vänt sig till detta företag inom bygg när deras villa i Ystad skulle renoveras och de var mycket nöjda. För egen del har jag köpt min lägenhet i Simrishamn och det var en lägenhet som verkligen behövde renoveras och jag kan bara säga att det blev en så bra renovering och detta företag som kan göra det mesta inom bygg vill jag varmt rekommendera, och ni kan läsa mer om dem här. 

De är baserade lokalt i Skåne vilket innebär att om du är intresserad är de inte alltför långt borta – för jag tror att du som läser det här inlägget bor i Skåne, det kan jag i alla fall se på statistiken att 90 procent av alla som följer mig på bloggen bor i Skåne och flera här i Simrishamn men för all del en och annan följare från Ystad också. Det tog 3 veckor så var lägenheten renoverad och det blev fantastiskt. Jag har nu flyttat in och stortrivs. Det är inte alla i min ålder som har en så här fin lägenhet med havsutsikt och skulle jag sälja lägenheten nu kommer jag få mycket mer än vad jag gav för värdet har ökat i och med renoveringen. Så behöver du hjälp med bygg eller renovering och befinner dig här så ska du inte tveka på att anlita just det här byggföretaget för dem som jobbar där är mycket bra och kan sin sak!