Solskydd – ett måste om somrarna

Jag har aldrig varit utan solskydd hemma men jag vet många som inte har det. Många av mina grannar har det inte och jag förstår inte hur de klarar sig. Jag har både solskydd och markiser som jag drar ut på somrarna när solen ligger på, det blir varmt ändå och om solen skulle ligga på in genom fönsterna skulle det bli ännu varmare och det behöver det verkligen inte bli.

Redan när jag köpte huset så fanns det redan solskydd och markiser där och jag hade kvar dem ett tag men för några år sedan så bytte jag ut dem och gjorde det med solskydd jag köpt från Hässle Persienn & Markis. Det är ett företag som jag framförallt valde för att de hade en webbshop och ag tyckte att det var väldigt bekvämt att kunna sitta hemma och kolla och välja ut vilka jag ville ha. Valet föll, efter många om och men, på ett par mörkgrå markiser som matchar både husets vita utsida såväl som gardinerna jag har innanför.

Om du är en av de som inte har några solskydd hemma så tycker jag att du ska sälla dig till oss som har det, du kommer verkligen inte att ångra dig. Om du tvekar så kan du alltid gå på Hässle Persienn & Markis:s hemsida och kolla in deras utbud så kan du bestämma dig sen.